Boete/bezwaar

Heeft u een bekeuring ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Dat kan wel eens gebeuren. U kunt in dat geval in bezwaar gaan. Hoe gaat dit in zijn werk en waar kunt u dit bezwaar indienen? Op deze pagina leest u wat de parkeerbonnen en boetes inhouden en hoe u in bezwaar kunt gaan.

Naheffingsaanslag (parkeerbelasting)

Deze parkeerbon ontvangt u als u bij de parkeerautomaat niet of te weinig betaalt, geen kenteken heeft aangemeld of geen geldige vergunning heeft. U ontvangt binnen enkele weken een naheffingsaanslag inclusief betaalverzoek. Dit betaalverzoek ontvangt u van Coöperatie ParkeerService die het volledige heffings- en invorderingstraject voor het betaald parkeren verzorgt. 

  

Aankondiging van beschikking

Deze boete krijgt u voor een verkeersovertreding zoals fout parkeren of parkeren zonder vergunning op een vergunninghoudersplaats.
U ontvangt deze boete van het CJIB, voor meer informatie over betaling en/of bezwaar verwijzen wij u naar de website van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). 

Bezwaar op afwijzen van een vergunning

Heeft u een parkeervergunning aangevraagd maar wordt deze niet aan u verleend? U kunt dan een bezwaarschift indienen. ParkeerService geeft de vergunningen op basis van gemeentelijke regelgeving uit. Dien uw bezwaar binnen zes weken na de verzenddatum van uw afwijzing in bij ParkeerService.

ParkeerService
T.a.v. Afdeling Bezwaren & Beroepen
Postbus 489
3800 AL Amersfoort