Hoe meld ik bezoek aan en af?

  1. Log in met uw accountgegevens in Key2Park en klik op ‘Start of plan een nieuwe actie’ (u ziet nu de gekoppelde parkeerproducten staan); 
  2. Klik op ‘Bezoekers zone...'  en u kunt een parkeeractie starten (nadat u heeft opgewaardeerd); 
  3. Vul het kenteken in waarvoor u een parkeeractie wilt starten;
  4. De starttijd wordt automatisch ingevuld, maar deze kunt u wijzigen d.m.v. het aanklikken van de datum. Er wordt nu een kader geopend waarin u de voorgestelde begintijd kunt wijzigen. U klikt hiervoor eerst op 'instellen' en hierna op 'bevestigen'. Indien u niets wilt wijzigen, klikt u op 'sluiten'. U kunt alvast een eindtijd instellen. Dit doet u op dezelfde wijze. Indien u geen eindtijd invult, dan zal het systeem als eindtijd 24 uur later aangeven. Op deze tijd wordt u automatisch afgemeld.
    Klik op 'bevestigen' indien u het eens bent met het voorgestelde. Buiten de reguleringstijden betaalt u niet voor uw parkeeractie.
  5. De parkeeractie wordt gestart op de ingestelde tijd. Het saldo dat nodig is voor deze parkeeractie wordt direct gereserveerd. Indien de parkeeractie eerder door u wordt gestopt dan de voorgestelde parkeerduur, wordt het gereserveerde bedrag weer bij uw saldo geboekt; 
  6. Door op het icoon met het rode vierkantje in de rode cirkel te klikken, beëindigt u de parkeeractie. Let op! Bevestig de beëindiging van de parkeeractie door op het vinkje te klikken. Wilt u de parkeeractie niet stoppen, klik dan op annuleren (kruis).
  7. De parkeeractie is gestopt als er geen begin en/of eindtijd staat en de button met het rode vierkantje in de rode cirkel is verdwenen.

Meer uitleg nodig?
Klik hier voor de instructie met afbeelding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u bezoek aanmeldt.

Hoe plan ik bezoek in de toekomst in?
Klik op ‘Start of plan een nieuwe actie’, klik op ‘Bezoekersregeling’ en vervolgens op het rondje met het driehoekje. Er verschijnt een scherm waar u het kenteken invult en de gewenste startdatum/-tijd kunt invullen waarop u bezoek verwacht. Op de derde regel, vult u de gewenste einddatum/-tijd in. Let op! Het is niet mogelijk meerdere dagen aaneengesloten bezoek in te plannen. U moet iedere actie per 24 uur opnieuw aanmelden/inplannen.