Start E-loket

Lees hier alles over het E-loket en de bezoekersregeling

12 okt. 2018

Gemeente Woerden gaat haar vergunningen digitaliseren. Vanaf 1 november aanstaande kunt u uw parkeervergunning(en) beheren in een nieuw, digitaal loket; het E-loket. 
Het E-loket is een veilig digitaal loket waarin u eenvoudig vanuit huis uw parkeerzaken regelt. Omdat u met uw DigiD inlogt, is het niet nodig om kopieën van identiteitsbewijzen op te sturen. Aanvragen van een parkeervergunning is sneller en eenvoudiger geworden.

In het E-loket kunt u gemakkelijk online:

  • het kenteken op uw vergunning wijzigen
  • uw vergunning beëindigen
  • direct bekijken voor welke andere vergunningen u in aanmerking komt
  • een nieuwe vergunning aanvragen en betalen via iDEAL
  • de jaarlijkse verlenging van uw vergunning betalen (hierover wordt u in februari 2019 apart geïnformeerd)

 

Digitale bezoekersregeling

De huidige bezoekersvergunning vervalt per 1 november. Hiervoor in de plaats is er een nieuwe digitale bezoekersregeling beschikbaar. Bewoners met een bezoekersvergunning ontvangen rond 12 oktober een informatiebrief hoe zij per 1 november 2018 over kunnen stappen naar deze nieuwe regeling. Uw saldo van de oude bezoekersregeling wordt automatisch overgezet naar de nieuwe bezoekersregeling maar deze moet u wel in het E-loket koppelen aan een app. 


Bij de veelgestelde vragen vindt u meer uitleg over het E-loket en Key2Park, bijvoorbeeld over het koppelen van uw huidige bezoekersregeling aan Key2Park.